Dizi

Penny Dreadful dizisinin devamı Geliyor

2014-2016 yılları arasında Showtime’da yayınlanan korku/fantezi dizisi Penny Dreadful; eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar almasına rağmen, 2016 yılında 3. sezonun sonunda iptal edilmişti.

Başrollerini Eva Green, Josh Hartnett ve Timothy Dalton gibi ünlü isimlerin üstlendiği böyle kaliteli bir projenin iptaline çok şaşırmış ve üzülmüştük. Showtime geçtiğimiz yıl Penny Dreadful’a, Penny Dreadful: City Of Angels isminde bir devam dizisi çekileceğini açıkladı. Yeni bir hikâye ve karakterlerle yoluna devam edecek olan dizi, 1938 yılı Los Angeles’ta geçecek.

Game of Thrones  oyuncularından Natalie Dormer ve Don’t Breathe, It Follows gibi yapımlardan hatırladığımız Daniel Zovatto  spin-off’un başrol oyuncuları olacak. Natalie Dormer dizide Magda rolü ile karşımıza çıkacak. Şekil değiştirebilen doğaüstü bir iblis olan Magda, öykü boyunca birçok kılığa bürünecek.

Penny Dreadful devam dizisinin çekimlerine bu yıl başlanacak.

Bültenimize Abone Olun!En son haberler ve güncel bilgilerden haberdar olun.

Tolga Ertuna

Tolga Ertuna, İstanbul merkezli bir etkinlik organizatörü ve dijital içerik üreticisidir. Etkinlik sektöründeki geniş tecrübesini teknoloji, dizi, film ve etkinlik haberleriyle birleştirerek wireprime.com’un kurucusu ve baş editörü olarak sektöre katkıda… More »
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x